Моля, оставете Вашия телефонен номер и ще се свържем с Вас в работно време

* Задължителни полета

Затвори

Поръчай позвъняване

Как да пазаруваме

В нашия електронен магазин продаваме както части така и продукти в ел. вид (схеми и др.).

Закупените части, лаптопи изпращаме с куриер на посочения от Вас адрес. 

Закупените схеми може да изтеглите от профила/секция продукти за сваляне след заплащането. При необходимост схемите изпращаме и по ел. поща.

За да направите покупка е необходимо да се регистрирате в магазина и след това да влезете с избраното име и парола. Желаните артикули добавяме в кошницата и преминаваме към поръчване/плащане. Убедете се, че сте въвели коректен адрес за доставка. Желателно е да посочите телефон за връзка. 

Предлагаме няколко вида плащане:

при доставка: заплащате при получватането на избраната стока. Изпращаме стоката в рамките на 1-2 раб. дни с куриер за Ваша сметка. При получаването имате възможност да отворите пратката и да се убедите, че е това което искате.

банков превод: превеждате сумата + транспортни разходи по банков път. След като видим направения превод изпращаме в рамките на 1-2 раб. дни с куриер.

PayPal: превеждате сумата + транспортни разходи през PayPal. След като видим направения превод изпращаме в рамките на 1-2 раб. дни с куриер.

Възможно е да пазарувате схеми и други ел. артикули и като нерегистриран потребител като използвате бутона  CheckOut with Paypall . Тази опция е валидна само за стоки в електронен вид (схеми, биос файлове др. домументи). След натискане на бутона CheckOut ще бъдете пренасочени към страницата на ПейПал за да направите плащане. След регистриране на плащане от Ваша страна на електронната Ви поща ще получите писмо с линк за сваляне на заплатените продукти. Адреса на ел. поща е този, с който сте регистрирани в ПейПал.

В случай на възникнал проблем ни уведомете незабавно по телефон или от формата за контакти за да Ви изпратим закупените продукти.

Препоръчваме всички покупки да се правят като регистриран потребител. Като регистриран потребител може да очаквате отстъпки при следващи покупки.

Разработваме плащане чрез EPay.bg, което ще бъде достъпно скоро.

 

Ако имате въпроси търсете ни на телефоните посочени в сайта или използвайте формата за контакти.

 

Забележки:

- Електронна поща изпращаме само от sales@laptopserviz.bg

- За куриерски услуги използваме Еконт Експрес